LLegit avui als diaris

  • D’una banda, hem de DENUNCIAR un cop més l’agressió masclista greu patida per una menor d’edat a les festes de la Mercè de Barcelona. La regidora de Feminisme i LGTBI, Laura Pérez, explica que la víctima va haver de ser atesa a l’Hospital Sant Joan de Déu després que denunciés l’agressió soferta a la carpa de Maria Cristina. Durant tres dies de festes va estar en funcionament una carpa  que comptava amb personal especialitzat en l’atenció de  tota mena de casos d’índole sexista, masclista o homòfob;  la carpa ha rebut mig miler de consultes i va practicar 11 atencions: sis per agressions sexistes fora de les festes i cinc per incidents que sí que van tenir lloc durant actes de la Mercè. D’aquests últims, dues persones hi van anar per agressions homòfobes i tres per agressions sexuals.
  • En un altre ordre de coses, llegim les declaracions a l’Ara de la periodista i codirectora del màster en gènere i comunicació de la UAB ,   ISABEL MUNTANÉ amb el titular  següent:  «‘Merlí’ està fent molt de mal, amb clixés masclistes i estereotips». En referència a la sèrie de TV3 de la qual tot just s’acaben d’estrenar nous capítols.   Es tracta d’una entrevista molt recomanable.

Deixa un comentari