El govern denuncia blocs i vídeos que promouen i inciten la violència masclista

Deu pàgines i cinc vídeos  han estat denunciades conjuntament pel departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) per promoure o banalitzar conductes violentes contra la dona.

El CAC es dirigeix a Youtube perquè retiri els continguts, que inclouen consells sobre com pegar a l’esposa.

Alguns dels denunciats  proposen càstigs físics contra la dona, i en general, es tracta de continguts que advoquen per una submissió de la dona que la rebaixa a ser dependent. Al blog ‘Falocracia’, una frase serveix per resumir el missatge: “És de domini públic que el rendiment òptim d’una dona a la cuina s’obté amb la cara calenta i llàgrimes a les galtes”.

Deixa un comentari