El bisbe de Còrdova nega la confirmació a un transsexual

El rector de Santa Maria de las Flores de Posadas (Còrdova) ha informat el jove, de 28 anys, que no rebrà la confirmació ni podrà ser padrí de baptisme de la seva neboda. La raó, segons el mossèn, és que el bisbe li havia dit que l’Església no admet els transsexuals. El rector ha afirmat que va permetre que el jove assistís als cursets de catequesi perquè desconeixia la seva veritable identitat, però ara  sap que “aquest noi va néixer dona” i si Déu el va crear dona ho ha de ser per sempre.

És un cas molt semblant al d’un altre transsexual de 21 anys de San Fernando (Cadis) a qui el juliol de l’any passat se li va negar la possibilitat de ser el padrí de baptisme del seu nebot ” perquè no portava una vida congruent amb la fe cristiana” segons el bisbe de Cadis.

El president de l’observatori sobre la LGBTfòbia, Francisco Ramírez; considera que malgrat les bones intencions del papa Francesc   la jerarquia catòlica espanyola, en general, està completament tancada a la societat.

Llegim el que José  Belloso, indignat,  ha escrit al seu facebook

Deixa un comentari