Un nou cas de violència de gènere a Catalunya

Un cop més hem de lamentar una nova víctima. Ha ocorregut a Sant Feliu de Llobregat. La dona ha estat assassinada per la seva exparella, que  s’ha suïcidat tot seguit. Sembla ser que l’home, un mosso d’esquadra de baixa per depressió, ha emprat la pistola reglamentària  ( que no havia retornat tot i que és prescriptiu) . La víctima deixa una filla de 8 anys.

Segons han manifestat persones properes a la dona, ell  no acceptava que la relació hagués acabat. Ella no l’havia denunciat, però havia explicat a amigues  i familiars que  últimament no deixava d’insistir amb whatsapps i  trucades perquè  volia recuperar-la.

L’ Ajuntament de Sant Feliu ha decretat  dos dies de dol i  ha convocat  un minut de silenci a les 13.00 hores d’avui. Aquesta tarda ha tingut lloc un ple extraordinari per a condemnar el crim.

Deixa un comentari