L’Hospitalet amb el 8 de març

Amb motiu d’aquesta data al nostre municipi es faran diferents actes:

– La Regidoria de Joventut organitza la setzena edició d’  ART EN FEMENÍ , exposició col·lectiva d’art enfocada des de la perspectiva de gènere, en que participen joves artistes de la ciutat, col·lectius d’artistes i l’alumnat dels instituts de la ciutat, com els nostres companys del batxillerat artístic. Enguany hi  col·labora i comissaria l’Associació Cultural Film&Art.
S’inaugura  dijous, 3 de març, a les 20h amb l’actuació poètica de Las Hermanas del Desorden a l’Auditori Barradas. Blog Art en femení

caminada– El mateix dia 8 està convocada la IV Caminada popular: L’Hospitalet camina per les dones. De 3 hores de duració i entrada gratuïta. Es tracta d’un recorregut de nivell baix d’uns 5 Quilòmetres. Se surt a les 10.30 de l’Acollidora, Rambla Just Oliveras. L’arribada és a  la Masia de la plaça de Can Colom, 1.  Tríptic

També l’Associació Eurodona commemora aquest dia amb un seguit d’actes:
• Inauguració de l’exposició dels tallers de dibuix i pintura  impartits per les professores Antonia  Giner  i Loli García Tirado.
Exposició de l’ 1  de març al 15  de març.
• Conferència:  “ L’Amor Madur” a càrrec de Jaime Droguett Figueroa.

Tots els Grups de Dones de la ciutat celebraran aquesta data:

Graella d’actes.

Deixa un comentari