Dones agredides a Alemanya la nit de Cap d’Any

La policía denuncia que un miler d’ homes va participar la nit de Cap d’Any a Colònia en una veritable cacera de dones blanques, a les quals atacaven sexualment i fins i tot robaven ( unes 900 dones han interposat denúncia). El cap de la policia de la ciudad, Wolfgang Albers, va declarar que segons diversos testimonis els autors d’aquests atacs eren homes procedents de països àrabs o del nord d’ Àfrica.

Per això, la ultradreta aprofita l’incident per criticar de nou la cancellera Angela Merkel i la seva política d’acolliment de refugiats. A més, s’ ha sabut que a la ciutat d’ Hamburg van tenir lloc episodios similars, amb denúncies ja presentades.

El nivell de les agressions ha portat el ministre de Justícia alemany , el socialdemócrata Heiko Maas, a donar explicacions; ha assegurat que esbrinaran els fets per tal d’escatir si els atacants van actuar de forma premeditada en una “nova forma de criminalitat organitzada”, inusual fins ara.

L’alcaldessa de Colònia, Henriette Reker, ha estat molt criticada per “justificar” les agressions en dir que les dones HAN DE MANTENIR UNA DISTÀNCIA DE LA LONGITUD D’UN BRAÇ AMB ELS DESCONEGUTS SI VOLEN EVITAR EPISODIS SIMILARS.

El Periodico ( 5 de gener)

Avui dijous podem llegir a la premsa que les denúncies per agressions sexuals a dones s’extenen per tot Alemanya i creixen les crítiques per la manca de reacció de la policia i dels dirigents polítics.

Deixa un comentari