Un equip femení de rugbi d’Anglaterra es despulla per a una campanya contra l’anorèxia

Equip rugbyLes components de l ‘equip femení  d’Oxford University han decidit  mostrar-se nues en un calendari per a l’any  2016 per una bona causa: lluitar contra els  desordres alimentaris en les joves.

Són  13 fotografies on apareixen en diferents  actituds que podrien donar-se  durant un partit  real,  vestides únicament  amb les botes i els mitjons de l’equip.  Volen fer veure la varietat de dones , de diferents tipus, alçades, mesures…, que poden jugar al rugbi ( com en molts d’altres àmbits)

Els qui desitgin contribuir a aquesta causa, poden adquirir els calendaris per 14 lliures ( uns 20 euros) a través de la seva pàgina web, que disposa d’enviaments per a fora del Regne Unit. Interessats podeu clicar aquesta adreça Oxford womens calendar

Deixa un comentari