L’Hospitalet també contra la violència masclista

obreFitxerTambé el nostre ajuntament se suma als actes del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb una sèrie  d’activitats organitzades pel Programa Municipal per la Dona (PMD) i adreçades a diferents col·lectius.  També  el Ple de l’Ajuntament llegirà una declaració institucional a favor de l’eradicació d’aquesta xacra social.

D’entre les activitats destaquem les que s’adrecen als joves:

Dilluns 23  es representa al CC Bellvitge És de conya?, a càrrec de la companyia Nus Teatre i Acció Social, un espectacle de teatre-fòrum sobre violència masclista. Es tracta d’un espectacle interactiu, que convida els joves a participar en el debat i a pujar a l’escenari per aportar possibles solucions a les situacions que viuen els personatges. Les vivències de tres joves conviden el públic a reflexionar sobre els estereotips de gènere, les pressions socials, els tipus de violències i els mites de l’amor romàntic.

Divendres 27 al Centre Cultural la Bòbila, la monologuista Pamela Palenciano representarà No sólo duelen los golpes, basada en la seva pròpia experiència quan era adolescent, dels 12 als 18 anys, en la seva primera relació de parella. L’autora convida els joves estudiants a la reflexió, des de la rialla, l’enuig i la identificació de la situació, per tal de desmuntar el mite de l’amor romàntic i detectar els signes de l’abús masclista.

Deixa un comentari