Article de Manuel Rivas a “El País semanal”

L’article de Rivas es titula així, fent-se ressò de la frase que va portava una noia en una manifestació: DISCULPEN LAS MOLESTIAS, NOS ESTÁN MATANDO  La  manifestació contra el feminicidi va tenir lloc  a Buenos Aires el dia 3 de juny ,  es tractava d’una acció conjunta a molts països sudamericans  sota el lema #NI  UNA MENOS. 

NINANi una menos és la consigna de la campanya iniciada a l’Argentina contra la violència de gènere. La  iniciativa ha crescut  gràcies a FacebookTwitter. Hi ha contribuït també que  personatges públics argentins s’ hi hagin afegit  fent-se fotografies portant  cartells amb la frase.  Col·lectius com ara Abuelas de la Plaza de Mayoa la iniciativa s’han unit també . Han tingut  gran repercussió  les il·lustracions de dibuixants replicades a les xarxes. Una de les més compartides és la de Liniers.

La marca argentina “Todo Bonito” , que ven online dissenys per festes  i té més d’un milió de seguidors a Facebook, va adaptar  un dels seus dibuixos  per unir-se a la campanya i el va pujar al seu bloc i compte d’Instagram.

 

Deixa un comentari