Campanya de l’organització feminista Terre de Femmes

o-ROSEA-LAKE-TERRE-DES-FEMMES-570o-TERRE-DES-FEMMES-570.jpg escotLa sèrie, creada per Theresa Wlokka, estudiant de l’ escola de publicitat  Miami Ad School a Hamburgo i que s’ha convertit en viral en poques hores, mostra algunes paraules que s’usen per  jutjar  les dones per la longitud de la seva faldilla,  la profunditat del seu escot o l’alçada dels seus talons : puritana, passada de moda, avorrida, provocadora, descarada, ho  va demanant, “zorra”, puta. És ben convincent, tot i que s’assembla molt     a un projecte similar de l’ any 2013.  (Les  primeres dues  fotografies pertanyen a la campanya actual i la de 2013)

o-TERRE-570Les imatges posen de manifest la misogínia quotidiana  ( barrera per a la igualtat de gènere)  Es veu clarament com sovint es tenen prejudicis sobre les dones basats únicament en l’aparença física i, sobretot, la seva roba.

El Huffington post (26 març)

Deixa un comentari