Al món del tennis hi ha sexisme

Per què una dona no pot ser capitana  de la selecció espanyola masculina de tennis? Des que l’exjugadora Gala León va ser proposada pel president de la Federació Espanyola de Tennis,  Jose Luis Escañuela, com a capitana de la selecció de Copa Davis,  moltes veus han criticat la seva elecció. Per exemple,  Toni Nadal ha assenyalat que l’actual directora esportiva de la Federació Espanyola de Tennis (RFET) no coneix gaire els jugadors, en especial el seu nebot Rafa!!! i ha afegit: “També és una dificultat logística, que entenc difícil de superar, quan en els equips de Copa Davis et passes tant de temps en un vestidor amb poca roba, i no sé, una dona no deixa de ser estrany que sigui per allà dirigint la competició encara que pot ser que l’endemà ho faci molt bé”. 

Altres comentaris inclouen les paraules “decisió precipitada”, “provocació” (L’exjugador Tomàs Carbonell)  “marron”  (el jugador Fernando Verdasco)  Tantes opinions de tota mena han portat el sr. Escañuela ha puntualitzar que en realitat és un nomenament provisional. Veurem, finalment, si Gala león roman com a capitana o serà substituïda per un home.

El dia que no succeeixin aquestes coses podrem dir que sí tots som iguals.

Deixa un comentari