Ramika Khabari i el seus raps contra els talibans a l’Afganistan

Aquesta noi de 19 anys declara que a la universitat i als carrers del seu barri ha de cobrir-se per evitar els insults, però a cara descoberta i a ritme de “hip-hop”  canta les reivindicacions de les dones reprimides al seu país. Com per exemple a la seva última cançó  Dohtar afghan (Noia afgana)  Quan ella era una nena els talibans van prohibir la música i la televisió, però quan va arribar a l’adolescència ja no estaven prohibits i a més havia arribat Internet i va ser gràcies a això que Ramika, filla de mestres i afeccionada a la guitarra, va aprendre anglès i va descobrir el rap. Amb les seves cançons voldria canviar el seu país que, precisament avui han anat massivament a les urnes malgrat les amenaces dels talibans. ( El País, 5 d’abril) Per cert, les dones, moltes amb burka, havien de dipositar el seu vot en una urna diferent a la dels homes com veiem a la fotografia.

1396610195_314706_1396610979_noticia_normalRAMIKAimage_content_medium_1708426_20140405135334

Deixa un comentari