Activistes de Femen protesten davant Rouco per la reforma de l’avortament

Cinc  activistes de Femen,  ensenyant els pits  i cridant ” l’avortament és sagrat” van abordar ahir diumenge a la porta d’una església de Madrid al  president de la Conferència Episcopal Espanyola, Antonio María Rouco Varela.

La protesta de Femen va tenir lloc un dia després que milers de persones es manifestessin contra l’avantprojecte de llei de  protecció de la vida del concebut i dels drets de la dona embarassada.

El ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón,   impulsor de la reforma, va afirmar  a la convenció nacional del PP  “cap insult el farà abdicar del seu compromís  de complir el programa electoral i regular i  garantir els  drets de les dones i també dels concebuts i no nascuts”.

LA VERITAT ÉS QUE MILERS I MILERS DE DONES ESTAN MOLT ENFADADES AMB GALLARDÓN.

 

Deixa un comentari