Violació múltiple a l’Índia

Un consell tribal viola en grup una noia  de 20 anys com a càstig. La policia ha detingut 13 implicats a l’agressió, que va ser el càstig imposat per haver mantingut relacions amb un home d’una altra localitat.  La jove va ser ingressada a l’hospital en estat crític. Els fets van passar dilluns a la nit al poble de Labhpur, a l’ estat  de Bengala Occidental.

Les violacions en grup són massa freqüents al país i han ocasionat moltes protestes per pat de tota mena d’associacions sobretot d’ençà de la mort d’una estudiant després de ser violada per un grup de nois en un autobús a finals de 2012. Aquesta violació va provocar protestes quasi a diari  i un debat  sense precedents sobre la situació de la dona al subcontinent asiàtic la qual cosa va dur el govern a endurir les lleis contra les agressions sexuals.   Tot i així les dones tenen por, són assaltades contínuament i no denuncien les agressions per por al rebuig social; altres aspectes que juguen a favor dels violadors són la passivitat de la policia i la lentitud de la justícia.

El Periodico (23 de gener 2014)

Deixa un comentari