“Casa’t i sigues submisa” (Sposati e sii sottomessa)

casateysesumisaCasa’t i sigues submisa, aquest és el títol d’un llibre editat per Nuevo Inicio, una editorial vinculada a   l’Arquebisbat de Granada.  El llibre ha estat escrit per la periodista italiana Costanza Miriano; ella mateixa el va lliurar al papa Francesc i amb aquest s’inicia una col·lecció sobre la vida “experimentada a través dels ulls de la dona i des de la fe cristiana”, ensenya l'”obediència lleial i generosa, la submissió”.  Diverses associacions de dones l’han denunciat   perquè el consideren  contrari a la lluita contra la violència de gènere. Tant la presidenta de Fundació Dones, Marisa Soleto, com  la presidenta de la Federació d’Associacions de Dones Separades i Divorciades, Ana María Pérez del Campo han rebutjat el llibre per fomentar un model de família construït des de l’exigència de submissió a les esposes que semlba ser el model que defensa l’església, la qual cosa demostra la seva escassa evolució.  Per això demanen la seva retirada.   

Ara  (11 /11 )

Deixa un comentari