Una noia de 14 anys és assassinada pel seu xicot

Protesta-TarregAlbaEl succés va passar ahir tarda a Tàrrega, un municipi de 16.700 habitants, capital de l’Alt Urgell que avui ha fet una gran concentració de protesta. La noia, Alba Martí,  va ser trobada apunyalada a casa seva a les 20:20h;  el noi, de 18 anys es va lliurar a la policia. Sembla ser que ella va voler acabar amb  la relació turmentosa que portava des de feia temps amb ell, gelós i possessiu. Un cop més, violència de gènere; ara cap a una menor d’edat.

Morir per violència de gènere als 14 anys: “Quan passa una cosa així, no hi ha un culpable sinó que ho som tots”

La subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, demana endurir la llei i augmentar la conscienciació contra els maltractaments després d’aquest fet luctuós.

El País i Ara  ( 8 octubre)

Deixa un comentari