Ciberassetjament

La policia ha detingut a Málaga quatre  alumnes d’ un institut  per assetjar, presumptament,  una companya  a través de les xarxes socials. Els arrestats, majors d’edat, estan acusats d’un  delicte  contra la integritat moral —ciberbullying—i  de danys en vehicle, ja que també van ratllar el cotxe de la  víctima amb els mateixos insults que li deien a Internet .

El ciberaassetjament  o ciberbullying és una modalitat  de l’assetjament  que es  materialitza a   l ‘àmbit  escolar.  La policia, mitjantçant  el Pla  Director per a la Convivència i  Millora de la Seguretat  Escolar, ofereix als alumnes una formació continuada en matèria de prevenció  en delictes les víctimes dels quals són els mateixos menors. Els objectius   d’ aquest projecte  són:

– garantir la seguretat en els  centres educatius,

– eradicar les  conductes  violentes,

– enfortir la cooperació  policial con la comunitat  escolar.

El País (13 de maig)

Deixa un comentari