Homofòbia a les aules

Hem llegit aquesta setmana a El Periodico un article que posa de manifest  la necessitat de combatre l’ homofòbia a les escoles i instituts.   Tant lesbianes com gais, bisexuals i transsexuals són encara objecte d’assetjament escolar per la seva orientació sexual.   El Casal Lambda és promotor junt amb  l’Associació de Pares i Mares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) del primer estudi  sobre el bullying a homosexuals a  Catalunya. Una de les principals conclusions és que falten molts  més informes sobre la qüestió i que els que s’han fet sobre bullying convencional no serveixen per  explicar l’ homofòbic.

Es també interessant aquest article de Rosa Montero a El País sobre el tema: La homofobia en las aulas que recorda el cas de Jokin Ceberio de 2004  i on podem llegir:  Cualquier cosa que te separe de la masa puede hacerte víctima de su envidia y de sus miedos.

Deixa un comentari