Un diputat d’UPD diu que a Espanya l’home està en desigualtat

El diputat  de “Unión, Progreso y Democracia”  (UPDToni Cantó ha demanat  disculpes  per haver afirmat ahir al seu compte de  Twitter que la majoria de leas denuncies de víctimes de violència masclista són falses, però  ha assegurat que en aquests moments a Espanya l’home està  en situació de desigualtat. En una entrevista a Antena 3, Cantó ha explicat  que es va  reunir  amb representants de Federgen, una associació  d’afectats per les lleis de gènere, que li van proporcionar aquelles dades que van provocar tan d’enrenou.  Com que no havia contrastat les dades, ara es disculpa, això no obstant és crític amb  la llei  de violència de gènere perquè , diu, no és eficaç atès que la xifra de víctimes no disminueix  i perquè considera que no es pot construir la igualtat  en contra dels homes, que es como s’ ha fet en aquest  país. “En aquests moments l’ home està  en desigualtat en situacions com  processos de divorci  o davant una denúncia sense  proves, no es dóna a l’home ni la presumpció d’innocència”.  Cantó forma part de la Comissió d’Igualtat i defensa la seva continuïtat.

Deixa un comentari