Notícies – dolentes – diverses

A Kabul ( Afganistan ) Més de 100 dones   han protestat pels carrers  per la flagel·lació pública d’una noia de 16 anys qui ha estat durament   per mantenir relacions il·lícites. La Vanguardia ( 23 de setembre)

Com a Egipte, també a Tunísia, un altre dels països que van viure la seva “primavera”, els salafistes increpen als carrers les dones que no duen vel. Al diari El País d’ahir diumenge veiem una fotografia presa al centre de la capital Tunis dilluns passat. la dona, contesta el jove, potser el vol convèncer que no és retrocedint anys que avançaran.  El salafisme pretén un retorn als orígens de la fe de Mahoma.

A Perú, el país viu commocionat la mort d’una jove que va participar en un “reality”. El cadàver de Ruth Thalía Sayas, de 19 anys, va ser trobat dissabte després de la confessió de la seva exparella.  Segons la policia, el mòbil és una mescla de gelosia i econòmic, ja que el passat juliol, la noia  havia guanyat una certa quantitat de diners per confessar,  davant el seu promès,  els seus pares i milers d’espectadors,  que s’havia dedicat  a la prostitució.( El Pais)

Pel que fa a l’Estat Espanyol, en les últimes hores es poden haver produït dos nous casos, presumptament  de violència masclista,  a Galícia i Saragossa. El cos d’una dona d’entre 20 i 30 anys ha estat trobat a prop de Pontevedra amb cremades i cops  (Europa Pres) .  D’altra banda agents de les Forces i  Cossos de Seguretat de l ‘Estat han trobat  a primera hora de la tarda el cos sense  sin vida d’una jove  desapareguda aquest cap de setmana a  Saragossa i  suposadament  assassinada per un home que s’ha suïcidat, segons ha confirmat a Europa Press la  Policia d’Aragó. (Aragondigital)

Deixa un comentari