L’Hospitalet, acusador en un cas de violència masclista

La Junta de Govern Local de L’Hospitalet, a proposta de l’alcaldessa Núria Marín, va aprovar dimarts per unanimitat exercir l’acció  popular en les actuacions judicials derivades del cas  de violència masclista  sobre  E. S. C, de 70 anys, qui va morir el passat 8 de juny presumptament a mans del seu marit de 73.

Segons  dades de l ‘Observatorio contra la Violencia Doméstica y de Género, presentades dilluns 9 de juliol, les denúncies per violència masclista van descendir al conjunt de l’estat espanyol en el primer trimestre de l’any  a 30.895, una mitjana  de 339 diàries, cosa que suposa un 2,7% menys que en els últims tres mesos del 2011.  L’estadística està basada en les dades dels 106 jutjats exclusius de violència sobre la dona i els 355 amb  competències compartides.

El periodico.com ( 13 juliol)

Deixa un comentari