Barcelona celebra la setmana esportiva de les dones

Entre diumenge 6 i divendres 18 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona organitza una sèrie d’activitats esportives per a dones.

La primera activitat serà laCursa de les dones que recorrerà 6 quilòmetres, sortint des de l’Avinguda Reina Maria Cristina a les 10 h. Informació i inscripció a: http://www.carreradelamujer.com

La segona activitat serà la Caminada de les Dones que recorrerà cinc quilòmetres, el dia 11 de novembre, a les 21 h, i que sortirà des de la Plaça Catalunya (punt de trobada: escultura de “La Deessa o l’Enigma”).

Finalment  divendres 18 de novembre es desenvoluparà una jornada de reflexió, debat i reconeixement a l’ INEFC Barcelona (Avinguda de l’Estadi s/n. Montjuic) que parlarà sobre el valor de l’esport i tindrà una taula de debat sobre el “Dilema entre valors i estratègies en la promoció de la pràctica esportiva femenina“.

També en  aquestes jornades  es lliurarà el V Premi Dona i Esport “Mireia Tapiador”, iniciativa de l’ Institut Barcelona Esports. Té com a objectiu reconèixer la trajectòria d’una dona esportista o promotora de l’esport que hagi destacat per la seva activitat personal i professional. Es vol fer visible, amb tot plegat, el paper i la incidència de les dones en l’esport.

Deixa un comentari