Les dones italianes diuen NO a Berlusconi i al masclisme.

manifestaciones_berlusconiA 280 ciutats d’arreu del món han tingut lloc marxes de dones exigint dignitat i respecte. Les concentracions han estat convocades per associacions feministes. A Milà milers de manifestants han dut bufandes blanques i a Roma, on ha tingut lloc la marxa més llarga i nombrosa, hi havia monges i estudiants, àvies amb les seves nétes , militants d’esquerres, sindicalistes i funcionàries i també estudiants. En acabar la concentració a la Plaça del Popolo un grup de manifestants s’ha dirigit a les portes del Parlament perquè una de les seves demandes és la dimissió de Berlusconi.

Les dones han mostrat el seu rebuig del model polític i  cultural masclista i patriarcal, també han deixat clar que moltes dones tampoc se senten representades per l’oposició.

Deixa un comentari