L’Islam veta les animadores al mundial de bàsquet a Turquia

animadoresPrimer van ser els jugadors iranians que van rebutjar les animadores ucranianes, per anar tan lleugeres de roba segons la seva religió. Posteriorment,  també els turcs van considerar que els balls i algunes de les acrobàcies eren provocatives. Finalment s’ha arribat a l’acord que les noies actuïn amb pantalons llargs i samarretes amples i minimitzin els balls “obscens” per no ofendre la religió islàmica.

És curiós que allò que fereix la sensibilitat d’algunes persones perquè creiem que se’n fa un ús discutible de la dona, tot reconeixent els drets individuals  de les noies, l’Islam, aplicant els seus principis (molts dels quals coarten la llibertat de la dona),  ho prohibeix i llestos. D’altra banda, també em resulta xocant que Turquia, un país que vol formar part de la Unió Europea, participi d’aquests “principis”.

Las cheerleaders del Mundial pierden la batalla con el Islam

Mundobasket – Turquía ‘censura’ los tiempos muertos

Deixa un comentari