Girl’sday a la UPC

imagen1Amb el títol, ben suggerent de Ciència i Tecnologia. Un món sense dones? es va celebrar ahir a la UPC ( concretament al Campus de Barcelona) una jornada de reflexió i debat sobre el paper de la dona en el món de la ciència i la tecnologia. La UPC se suma així a la iniciativa internacional Girl’s Day que va néixer amb l’objectiu d’apropar les alumnes d’ESO i Batxillerat al món de la ciència, la tecnologia i la recerca de la mà de dones que desenvolupen papers rellevants tant en l’àmbit empresarial com en la recerca.

Concretament, a part d’una sèries de taules rodones que van tenir lloc al matí (“Avantatges i inconvenients de ser dona en el món professional” ‘ “Avantatges i inconvenients de ser estudiant dona a la UPC”) a la tarda,  de cara sobretot a professorat de secundària, es van presentar dues ponències:  La UPC i el Pla d’Igualtat d’Oportunitats ( a càrrec Marisol Marquès, vicerectora de relacions Institucionals i Promoció Territorial de la UPC ) i Anàlisi de la demanda d’estudis d’enginyeria ( a càrrec de Lluís Jofre, responsable del programa Enginycat)

Deixa un comentari