N’hi ha que creuen en les dones

 Eva Levy

Llegeixo al diari El País de dissabte 28 un titular que em crida l’atenció  “Tener mujeres al mando es más rentable”

Presenta la senyora Eva Levy, una caçatalents (responsable de captació de la consultora ExcellentSerch) que busca dones per a consells d’administració  de les empreses  i es pronuncia amb aquesta contundència: “Todos los datos indican que donde hay mujeres hay un mayor éxito empresarial. Las compañías que tienen dos o más consejeras obtienen més beneficios.””Las mujeres aportan nuevos y complementarios enfoques. La mejor mezcla para los negocios es la audacia masculina con la ponderación femenina que nos hace ver cosas a medio y largo plazo” “Y las mujeres tienen preparación de sobra para estar ahí. Los estereotipos persiguen  las mujeres. Ahora se argumenta que no toman riesgos. No es cierto. También aquí los análisis demuestran que la toma de decisiones de riesgo no depende del género, sinó de la situación”. “Ellas ya han cambiado. Es la empresa a la que le toca adaptarse para alcanzar el éxito”. Ella creu fermament en la diversitat, tant de gènere com geogràfica i pensa que l’homogeneïtat actual- 92% d’homes- és un empobriment per a les empreses.

Eva Levy fou presidenta de la Federación Española de Mujeres Empresarias, Directivas y Ejecutivas i és experta en Marquèting i Comunicació, recentment ha estat fitxada per la Consultora de RRHH ExcellentSearch, amb aquesta missió,  una línia de negoci pionera a Espanya i de gran projecció.

Foto del judici

D’altra banda, avui (29 de març) s’ha fet pública la comdemna  a 17 anys amb què el tribunal Provincial de Cadis penalitza la mare de la nena mauritana obligada a casar-se amb un home gran, cosí llunyà.  El tribunal la considera culpable d’agressió sexual per violació de la menor. Per a l’home la pena és de 13 anys mentre que el pare de la noia ha estat absolt de la majoria de càrrecs i només és condemnat per un delicte d’amenaces a un any i sis mesos de presó.  També la noia ha de rebre una indemnització i els codemnats no podran apropar-se-li a 500 metres o cumunicar-se amb ella durant un període  de temps. Tot i així, la Fiscalia de Cadis es planteja recórrer la sentència per tal que s’augmentin les penes per als tres comdemnats.

Deixa un comentari