La futbolista australiana Tayla Harris viu assetjament a les xarxes per una foto

Tayla Harris és una de las grans estrelles del futbol australià. El seu nom s’ha popularitzat per motius aliena  la seva feina.  Una imatge publicada al twitter de la cadena de televisió  australiana Seven   ( en la qual aixecava la cama per sobre del seu cap)  ha motivat centenars  de comentaris sexistes i homòfobs, cosa que tant ella mateixa com el primer ministre del país han denunciat.

Harris va afirmar als mitjans de comunicació  que els comentaris van fer que es sentís  “abusada sexualment” en les xarxes socials.  I va qualificar les persones que havien fet comentari masclistes com “cucs covards que necessiten despertar-se ells mateixos”. Va destacar  la bellesa de la seva imatge:  “Crec que és una foto extraordinària que mostra una gran atleta en la seva forma més poderosa, fent quelcom que ella fa: llançar la pilota 50 metres”.

Deixa un comentari