2n SLHAM de Dones científiques

  El proper dissabte 23 de febrer tindrà lloc a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet  el 2n Slham de Dones Científiques en què deu investigadores i professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) i del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) –ubicats, ambdós, al campus de Bellvitge de L’Hospitalet – explicaran  la seva tasca al voltant de la recerca i la innovació mitjançant una xerrada divulgativa de cinc minuts. L’SLHAM serà conduït per Marc López-Cano, jove investigador de l’IDIBELL i commemora  el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència.

Alumn@s de 3r d’ESO ( i una de 1r de Batxillerat científic) han assistit a l’Slham i, prèviament, han entrevistat algunes de les monologuistes:  Roser Pons, Mercè Martí i Ruth de Diego els han explicat com és el seu dia a dia dedicat a la recerca científica, quines dificultats ha d’enfrontar una dona que es dedica a aquesta tasca o les qualitats d’un /una investigador/a de ciència, entre d’altres qüestions. Les entrevistes seran publicades a la nostra revista “Life  and Science”.

L’Slham   té el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i del cicle Pessics de Ciència. L’any passat se’n va fer una primera edició amb molt d’èxit. Aquestes iniciatives volen encoratjar les noies a encaminar-se cap a carreres científiques.

Deixa un comentari