Una àrbitre de Cadis en guerra contra els insults masclistes

Andrea Zarzuela, en un partido como asistente.

Andrea Zarzuela, una jove àrbitre de Puerto de Santa Maria de Cadis, denuncia els insults i amenaces rebuts en un partit de la 4ª Andalusa Juvenil a San Isidro del Guadalete per part  dels pares d’ un  dels jugadors. Ella era una de les assistents  i el pare li va dir que no tenia ni puta idea perquè era dona, que se n’anés a  fregar i la mare que l’anaven  “a hartar de palos al salir del vestuario”.

Ella diu que malgrat que en aquesta ocasió va passar por ( es va veure obligada a esperar que tothom hagués marxat i es va fer acompanyar fins al cotxe) es troba ara amb més força que mai per continuar en el món de l’arbitratge i no vol abandonar. En fer públic l’incident ha rebut mostres de suport i fins i tot el  club  Comarca de Jerez ha decidit prohibir l’ entrada als seus partits les persones que la van insultar. Cal seguir el seu exemple i denunciar sempre aquests tipus de situacions.

Deixa un comentari