Nenes i tecnologia

El grup musical Macedònia col·labora en el projecte del Barcelona Supercomputing Center (BSC) i l’Ajuntament de Barcelona ‘Som investigadors’,   per tal d’animar les nenes a acostar-se a la tecnologia. Han dedicat una cançó i videoclip al supeordinador MareNostrum.

L’objectiu de la iniciativa és apropar els més petits, especialment les nenes, a les carreres tecnològiques, per això el projecte s’inclou en el Pla Barcelona Ciència del consistori, i es preveu que 6.000 alumnes de primària de la ciutat duguin a terme un ‘tour’ per les instal·lacions del superordinador MareNostrum.

El Pla Barcelona Ciència és una iniciativa de l’Ajuntament que vol  impulsar i reforçar els programes STEAM i ESCOLAB, que permeten generar vocacions científiques en escoles i instituts –especialment de nenes i joves–, amb la guia dels investigadors i donar visibilitat a les dones.

Necessitem més dones biòlogues, matemàtiques, enginyeres i s’ha de començar quan són petites, des de l’escola. 

Videoclip

Deixa un comentari