Un crim masclista disfressat d’explosió de gas?

Els Mossos han arribat a la conclusió que l’explosió de Premià de Mar el 18 de setembre va ser un   crim masclista. Una canonada de gas que anava a la caldera va ser manipulada per provocar la fuga de gas que va originar l’explosió. Els veïns ja sospitaven de l’home ( la seva addicció a l’alcohol provocava discussions, crits i baralles contínues) Aquest home també va resultar  ferit i va acabar morint. Les companyes de feina de la dona, María José,  han declarat que ella volia acabar la relació amb l’home, sovint  violent. Aquesta decisió ha acabat amb la seva vida.

Quantes dones moren quan, per fi, diuen PROU.

Avui mateix, però,  segons publiquen els diaris hem sabut que la magistrada que porta el cas tot i reconeixent que l’acció fou intencionada, la jutge rebutja investigar l’explosió com un crim masclista perquè no es pot deduir que l’autor dels fets hagi estat el marit.

Deixa un comentari