11 d’octubre, Dia Internacional de la Nena

Avui, Dia Internacional de la nena ha estat inaugurat un centre educacional per a nenes sirianes refugiades a Grècia, Kahramanmaras.

Hi ha 1 100 milions de nenes al món, però contínuament es posen  de manifest les diferències i la discriminació que pesa  sobre elles, només per raó de sexe. Aquest ha estat  el tema central del Di Internacional de la nena enguany, l’ambiciós objectiu de la plena Igualtat de les nenes. Perquè “el seu progrés no només és bo per a elles; també ho és per a les seves famílies, comunitats, nacions i el món. Les nenes sempre han canviat el món ; aquesta generació pot fer-ho encara millor” [ONU]

«Invertir en las niñas es una decisión correcta y a la vez inteligente, que puede tener poderosas repercusiones en todas las esferas del desarrollo e incluso en las generaciones futuras.» Ban Ki-moon, Secretari General de la ONU

Deixa un comentari