Alejandro Sanz fa fora d’un concert un home que agredia la seva parella

Va succeir a Chile. El cantant va veure entre els assistents un home que estava agredint la seva parella , va baixar de l’escenari per incriminar-lo i tot seguit va demanar als agents de seguretat que expulsessin l’agressor. Després, també es va adreçar al públic: “Els demano disculpes per l ‘episodi d’abans, perquè jo no concep  que ningú toqui a ningú, m’és igual, i menys a una dona,  perquè  aquí sí… aquí sí no més. A la dona no se li  pega”. Tots els assistents van aplaudir. Les imatges de l’episodi han estat fenomen viral.

Com diu algun twit que hem pogut llegir: “Amb gestos com aquest el món girarà més tranquil”

D’altres veus, però han estat crítiques i hi han volgut veure una actitud paternalista per part del cantant. Potser sobrava el ” i menys a una dona  / perquè …. a la dona no se li pega”.

Deixa un comentari