Un artista italià mostra actrius i cantants famoses com a dones maltractades

Segons ALEXSANDRO PALOMBO per a qui cap dona és immune a la violència de gènere “Aquest tipus de violència és un càncer social que no coneix fronteres ni condició social”

Ha  il·lustrat  la seva tesi convertint algunes famoses internacionals en dones maltractades: Kim Kardashian, Madonna, Angelina Jolie, Emma Watson ( en clicar el nom de l’artista accedim a una pàgina on són totes les famoses “retocades”)

També Sota l’artista ha convidat dones i  homes a treure la roba interior de l’armari i gravar-hi missatges per alçar la veu contra aquesta xacra:   #BreakTheSilence i #BriefMessage,

A Catalunya, aquest any, 11.000 dones han acudit a la policia per denunciar algun cas de violència masclista. Des de principis d’any fins ara s’han practicat més de 4.288 detencions per aquests fets, i s’ha fet el seguiment de gairebé 10.000 víctimes. Aquest dimecres, dia tan assenyalat com a data clau per a la conscienciació de l’Eliminació de la Violència envers les Dones, els Mossos d’Esquadra, han fet públiques aquestes dades ominoses.

Podem ampliar aquesta informació al diari ARA  ( 25 novembre 2015)

Deixa un comentari