Assetjament sexual a l’exèrcit espanyol

El cas  de la capitana Zaida Cantera,  qui  va gosar denunciar l’agressió sexual a la qual la va sotmetre   un tinent coronel,  per la qual cosa coronels i generals van  intentar fabricar un cas contra ella per  ficar-la sis anys a la presó,  posa de manifes  que a  l’exèrcit  aquests casos no són aïllats. Critiquem absolutament l’actitud del ministre de Defensa Pedro Morenés que es va negar a escoltar la  dona vexada quan li ho va demanar i que avui ha rebutjat donar explicacions sobre aquest cas al debat del parlament.

Al programa  ‘Salvados‘,  Zaida Cantera  va explicar a Jordi Évole com va començar l’assetjament sexual per part del seu superior, el tinent coronel Lezcano-Mújica, i com es va convertir en assetjament laboral. A més  l’ oficial explica en què  consisteix  el protocol reglamentari de l ‘Exèrcit segons el qual es dón la paradoxa que si tens un problema amb el teu superior, a la primera persona a qui li ho has de notificar és a ell.

Deixa un comentari