Nova vexació per a les noies, el “mamading”

Vam poder llegir ahir a la premsa que algunes discoteques de Calvià ( Mallorca) per tal de recaptar diners han posat en pràctica l’intercanvi de copes gratis per fel·lacions. 

Feministes en Acció ha denunciat aquest dijous “la darrera ofensa i humiliació cap a les dones”, la qual que considera “intolerable i indignant” i exigeix a l’Ajuntament de Calvià que ho investigui. Si es confirma, demanen que es clausurin aquests establiments “per atemptar contra la dignitat de les persones”. Feministes en Acció ha anunciat també que presentarà una denúncia a l’Institut Balear de la Dona perquè investigui i prengui les mesures pertinents per eliminar i acabar amb aquestes pràctiques “que humilien i denigren a les dones”.

Ara ( 3 de juliol)

Deixa un comentari