Nou any, però més crims

Des de l’inici d’any ja han mort 3 dones per violència de gènere.

El primer crim es va produir el 5 de gener a Vilanova i la Geltrú. El cos de Núria, una dona de 43 anys, va ser trobat mig calcinat en un camp . L’autor presumpte és el seu company que ja havia tingut una ordre d’allunyament de la dona per violència; però ara vivien junts perquè ella l’havia perdonat. Casualment, aquesta mateixa població va patir l’últim crim de 2013. A Catalunya l’any passat hi va haver 4 dones mortes, lluny de les 12 de l’any anterior.

Ahir mateix, una dona de 44 anys i la seva mare de 72 van ser mortes a cops als seus domicilis del municipi de cervo, Lugo, pel marit de la primera. La Guàrdia Civil el va  localitzar  hores després a uns 60 kilòmetres de distància, al pont  que uneix  Galícia amb  Astúries.

Esperem que aquest any al conjunt del país no arribem a la xifra escandalosa de l’anterior.

Deixa un comentari