A Eivissa s’ha produït un nou crim masclista

Avui fa una setmana  una dona de 62 anys, víctima reiterada de maltractament per part de la seva parella segons les autoritats, va ser trobada morta al dormitori de casa seva. Primer es va pensar que la mort s’havia produït per causes naturals, però l’autòpsia fa pensar que va morir per múltiples cops.  L’agressor va ser detingut després de l’enterrament. Es disposava a fugir a Mallorca. L’home ja va ser a la presó per  violar l’ordre  d’ allunyament. Poc  després d’ un mes de ser condemnat  per maltractaments amb prohibició d’apropar-se a la víctima, Juan R. R. va anar més d’un cop a dormir a una caseta a prop de la casa i va ser denunciat per la dona.

Ahir  el Consell d’Eivissa i els Ajuntaments  de Sant Josep, Sant Jordi i  Cala de Bou es van concentrar  per  fer un minut  de silenci.

Deixa un comentari