La UE retira un anunci polèmic de foment de la investigació entre les joves

La campanya pretén  fomentar la investigació  entre les joves,  però ha rebut acusacions de masclista per un vídeo  protagonitzat per unes atractives investigadors  que  equipara imatges de maquillatge i complements de bellesa femenines amb les  de l’ interior d’un laboratori d’investigació. La Comissió Europea va argumentar que la campanya La ciencia, cosa de chicas posarà  “en tela de judici els estereotips en torn  a la ciència i  mostrarà a les noies i dones que la ciència és divertida  i  ofereix  grans oportunitats” i deixarà de costat idees antiquades sobre les carreres de ciències entre les dones.  Malgrat que la campanya segueix vigent, el vídeo que ja era a youtube ha estat retirat. (La Vanguardia , Ara.cat)

Deixa un comentari