Una dona cremada amb àcid a Madrid i una altra morta a cops pel seu a Alacant

Ha succeït avui a Madrid. En sortir de casa, una dona espanyola de 29 anys i en tràmits de separació (sense  denúncies prèvies),  ha estat ruixada al rostre amb àcid sulfúric  i té tot el rostre cremat. Algunes persones que han intentat ajudar-la n’han resultat ferides.  La dona desconeix qui l’ha atacada, l’ exmarit ha estat interrogat per la policia, però és en llibertat.

El País ( 20 de juny)

A  Alacant els cossos sense vida d’una dona equatoriana i el seu marit han estat trobats a casa  per ‘un dels fills  de la parella. Pel que sembla l’home ha mort a cops la dona i posteriorment s’ha suïcidat.  L’home tenia una ordre d’ allunyament de 300 metres i  la prohibició  de comunicar-se per qualsevol mitjà amb ella des de feia quasi un mes.

La Vanguardia ( 20 de juny)

Deixa un comentari