Un jutge permet que un maltractador visiti la seva filla a la casa d’acollida on és l’exparella

El jutjat d’ Instrucció número 2 d’ Utrera (Sevilla) ha dictat una ordre d’allunyament contra un acusat de maltractaments i ha fixat com a lloc de trobada amb la seva filla la casa d’acollida de la mare.

La Conselleria d’Igualtat de la Junta d’Andalusia ha recorregut l’ordre davant el Consell General del Poder Judicial. Ho ha fet perquè la decisió pot posar en perill  la integritat física de la dona i  de totes les de la casa.  El pressumpte agressor té prohibit aproximar-se a la víctima a menys de 300 metres. Llegit a Publico.es

Segons notícia de l”agència Europa Press, cautelarment, la Conselleria per a la Igualtat i Benestar Social de la Junta d’Andalusia ha pres la determinació de canviar de casa d’acollida a la dona  a fi d’evitar  que el seu agressor tingui coneixement de la seva localització. Llegit a La opinión de Málaga

No sé pas què li haurà passat pel cap a aquest jutge.

Deixa un comentari