No oblidem Sakineh

sakineh_06Amnistia Internacional segueix lluitant per la vida d’aquesta dona que corre el risc de morir lapidada a l’Iran acusada d’adulteri. Ja porta 5 anys a la presó de Tabriz a l’oest del país. Ella va confessar el seu “crim”, indubtablement sota tortura. Sakineh no va tenir dret a un judici transparent en una llengua que pogués entendre.

Tots hem de fer el que puguem i no tan sols per impedir la mort d’aquesta dona,  sinó també per la dignitat i els drets de moltes altres dones que han de patir aquesta pràctica bàrbara.

El filòsof i escriptor francès Bernard Henri-Lévy (Béni-Saf, Argèlia, 1948) exhorta la societat espanyola que se sumi a les veus de la comunitat internacional per evitar aquesta execució,  Salvad a Sakineh (El País, 29 agost)

Amnistia Internacional, campanya per Sakineh.

Deixa un comentari