Ja heu tret la vostra tarja vermella? Nova campanya contra el maltractament

tarjeta-roja Un cop més, molts personatges ben coneguts pel gran públic han col·laborat en una campanya de sensibilitzacióen matèria de violència de gènere impulsada pel Ministerio de Igualdad, sota el lema SACA TARJETA ROJA AL MALTRATADOR.

Directors de cinema com Pedro Almodóvar; periodistes com Àngels Barceló; Miguel Bosé, cantant; Sergi Arola, cuiner  o joves actors protagonistes de les sèries televisives de moda són anomenats ambaixadors la campanya i  ens exhorten que els imitem i ens fem una fotografia amb una tarja vermella com la de la il·lustració  com a contribució a una campanya de conscienciació que pretén aturar aquesta xacra dels maltractaments masclistes.

També s’han realitzat diferents spots televisius, basats en un guió d’Iciar Bollain, Alicia Luna i Pizca Gutiérrez  dirigits per Gracia Querejeta en els quals han participat desinteressadament persones de diferents àmbits professionales, que expressen davant la càmera un rotund NO a tot tipus d’agressió contra les dones.

Es pot seguir la campanya a través de les diferents xarxes socials amb la idea d’aconseguir una major quantitat de persones que fem visible el nostre rebuig cap als que exerceixen aquest tipus de violència:

Facebook –  Flickr i Youtube, on es poden veure els spots.

lucha_violencia_machista Acte de presentació de la campanya el passat març.

Deixa un comentari