Associació “Clásicas y modernas”

asociacion_clasicas_y_modernaspara_web_2jpgFa pocs mesos (el maig ) va néixer aquesta associació cultural que es proposa lluitar contra l’arraconament i invisibilitat de les dones en el terreny de la literatura, la música, el teatre, el cinema, el periodisme, és a dir en tots el àmbits de la cultura. Volen la igualtat de génere en la cultura. Podeu visitar el seu bloc:  Clásicas y modernas. Hi podeu llegir el seu MANIFIESTO DE CLÁSICAS Y MODERNAS
POR LA IGUALDAD DE GÉNERO EN LA CULTURA Redactat per Laura Freixas en col·laboració amb el Club de les 25, amb dades aportades per Pilar Aguilar, Fátima Arranz, Margarita Borja, Laura Freixas, Cristina Infante, Pilar López, María Mchado, Karmele Mrachante, Patricia Mayayo, Inés París, Diana Raznovich, Isabel Veiga y Susana Villalba.

Deixa un comentari