De violència i altres abusos contra les dones.

Primera: Un nou cas de mort d’una dona a mans del seu company. Es tracta d’una noia de 26 anys d’Altafulla, morta per la seva parella que va ser trobada al maleter del seu cotxe a prop d’un peatge de l’autopista. LLegiu la notícia a El País (16 març 2009) …………………………………………………………………………………………………………………..

Segona: A propòsit del cas de la nena Selamha, he llegit un article d’opinió de l’escriptora Almudena Grandes a El País. Els pares de la Selamha,  una adolescent de 14 anys de Puerto Real, van casar-la amb un  home de més de 40 anys. Ells, d’origen maurità, ho justifiquen per qüestions religioses. La noia, però, els va denunciar en tornar a Espanya i com que és espanyola el jutge ha considerat que s’ha comès un delicte amb ella i els ha condemnat.  Podeu llegir-ho aquí.

Deixa un comentari