Ja es presenta el fred de nou…

Ja us haureu donat compte que el fred ha tornat. Fa uns dies vaig sortir de casa en màniga curta i em vaig quedar parat amb el fred que feia. Després d’unes vacances d’estiu magnífiques, tornem a les classes de l’ institut, aquesta vegada, per començar el batxillerat. Ja portem un mes de classes aproximadament i el canvi que hi ha, es va notant. Tot sembla que m’hauré de posar les piles si vull passar net al curs següent, i sobretot en les matemàtiques, mai deixaran de fer-me la vida impossible…

Al pas que ha anat passant aquest mes, les temperatures han baixat, i això no m’agrada gens. Pensar que has de guardar els pantalons curts a l’armari, per treure’n els llargs, tampoc em fa molta gràcia. Podria estar rumiant molta estona sobre el fred, però trobaria més inconvenients que no pas d’avantatges. Cada matí, només arribar a l’ institut, sento una frase d’una companya que em diu mig adormida: -Tinc son…- I s’haurà d’afegir-li aquesta frase: -Tinc fred…- Hi ha pocs dies que no ho digui. La veritat és que jo penso el mateix.

Despertar-se amb el maleït so de l’alarma del mòbil, assumint que encara que faci un fred terrible, i tinguis una son força important, has d’aixecar-te del llit per molt bé que s’hi estigui, per anar a l’ institut. La pitjor combinació que podria haver-hi.

Ja queda molt poc de temps per que els companys de classe em vegin entrar per la porta amb la cara ben vermella i amb les mans exageradament liles, cosa amb que tothom es queda impressionada. La gent pensarà que no sóc gens optimista en aquest tema, però qui no voldria que fos estiu de nou?

David

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, David Egea, Fred, Mandra, Son. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ja es presenta el fred de nou…

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    David, ets una mica exagerat, però l’escrit és força interessant.
    Benvingut a la tardor!
    No paris d’escriure
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *