La Murga, pel dret per un habitatge digne

Aquest març va finalitzar la 17a edició del camp de treball La Murga, pel dret a un habitatge digne. És un projecte d’Escoltes Catalans que es proposa millorar les condicions de pisos de persones que estan en risc d’exclusió social. Jo hi vaig participar juntament amb 42 pioners més dels agrupaments AE Montcabrer, AE La Floresta, AE Espluga Viva, AE taciplÀ i AE Alosa.

Nomes vull dir-vos que ha sigut l’experiència més màgica que he viscut mai. Simplement m’ha canviat la vida i la forma de veure les coses. Només pel petit somriure d’agraïment que et regala aquesta gent que ha tingut una vida tan difícil val la pena viure. Jo vaig fer la Murga al pis d‘una pobre iaia que vivia sola al centre de Barcelona, aquesta dona ha patit molt al llarg de la seva vida, se li han mort tots els familiars i és la última de la seva família. Quan varem arreglar-li totes les parets i varem pintar-li totes les portes, la seva cara d’agraïment va ser màgica, tots estàvem molt satisfets de la feina feta i teníem aquell nus a la gola de l’emoció. Jo crec que tothom hauria de fer projectes d’aquest tipus ja que, quan els fas, a part de canviar la vida d’aquestes persones també t’ajudes a tu mateix a obrir els ulls i adonar-te que totes les coses materials no tenen importància que la base de la nostra vida és la felicitat i que tothom hauria de tenir aquesta oportunitat de poder somriure i d’afirmar “Sóc FELIÇ”.

Cinta

Aquest article ha estat publicat en Cinta Hosta, Felicitat, Solidaritat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La Murga, pel dret per un habitatge digne

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Cinta, enhorabona per una experiència tan gratificant!
    L’escrit està molt ben estructurat i resulta clar i directe. M’ha agradat.
    No paris de ser feliç!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *