Tot el treball del curs representat en 2.40 minuts

D’aquí a poc més de dues setmanes un dels meus somnis es farà realitat.

Tot va començar el setembre de l’any passat quan em van seleccionar per formar part d’un grup de competició de hip hop, i des d’aquell moment fins ara portem entrenant cada cap de setmana i aprenent coreografies.

Sempre he pensat que algun dia competiria, i per fi, aquest dia ha arribat. Però encara que tinc moltes ganes de fer-ho també tinc por ja que s’ha de ballar davant d’un jurat que t’avalua i si t’equivoques perjudiques a tot el teu grup, però tot i així, crec que ho podem fer força bé.

L’època de competicions ja ha començat encara que nosaltres no debutem fins el 21 d’abril, que és quan es fa “La Rock Dance Center” a Cornellà del Llobregat. A partir d’aquesta primera competició, cada cap de setmana en tindrem una diferent a varis llocs ( Moià, Vic, Badalona, Sabadell…).

El meu grup està format per nou components i ens diem “Groovy Shakers”; ens avenim bé entre tots i formem un bon equip; tots tenim ganes de competir i estic segura que ho donarem tot a l’escenari, o almenys, això espero, encara que l’important és que gaudim i ens ho passem el millor possible fent el que ens agrada, en aquest cas, ballant.

Crec que serà una bona experiència que em quedarà sempre marcada i un repte aconseguit que em servirà personalment per “enfrontar-me” a l’escenari, davant de tot el públic i també del jurat.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Dansa, Pau Hernández. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tot el treball del curs representat en 2.40 minuts

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Pau, que tinguis sort! Segur que te la mereixes.
    L’article m’ha agradat molt. Està ben construït i és molt atractiu.
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *