Invitació

Ja sé que és molt difícil que us arribi aquest missatge, que és com un paperet dins d’una ampolla llançada a l’oceà, però allà va:

M’adreço a tots els que en algun moment heu estat protagonistes de la Tertúlia del quart pis o de l’Enraonar. Ara ja fa molts dies que no ens veiem ni ens escrivim i us proposo que -si us ve de gust- seguiu usant el bloc com a mitjà de comunicació. Ja sé que us comuniqueu a través de les xarxes, però això és diferent: Es tracta de reprendre una llarga tertúlia que vau començar a quart d’Eso i vau acabar a segon de batxillerat. Una tertúlia oberta a tots els companys de promoció i als de les promocions anteriors o posteriors. Segur que serà interessant llegir què fa i com li va la vida a aquelles persones amb les quals vam compartir patiments i alegries i de les quals fa molt de temps (o no tant) que no en sabem res. Quan érem a l’Institut, la Tertúlia tenia quelcom d’artificial, perquè al cap i a la fi ens vèiem cada dia, però ara ja no és així i segur que ens enyorem tots una mica de tots. Així doncs, us convido a reprendre la Tertúlia, sigueu on sigueu i feu el que feu!

Com que és probable que hagueu oblidat contrasenyes i noms d’usuari, me’ls podeu demanar a jaltes2@gmail.com i us les donaré. Així podreu penjar les vostres històries. Espero notícies vostres!

Una abraçada!

Josep Maria

Aquest article ha estat publicat en Escrits, Intercanvi, Josep Maria Altés. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *