Element imprescindible per a la vida

Molta gent subestima el veritable significat de felicitat, ja que molts pensen que la felicitat només es pot aconseguir amb diners. Veritablement, una persona pot ser molt feliç a costa dels diners, ja que pot obtenir tot el que desitja i sens dubte és feliç, o almenys ho sembla, ja que hi ha una part de felicitat que no es pot comprar ni amb tots els diners del món.

Crec que la felicitat és una sensació totalment subjectiva, ja que el que a un li fa molt feliç a un altre pot ser que no li faci tant. Per a mi, és un estat peculiar de cada ésser humà. Jo sóc feliç quan tinc la sensació que tot al meu voltant funciona, quan tot al meu voltant està en l’equilibri just: les relacions amb les persones que estimo, com la família i els amics, quan veig que l’esforç i l’aplicació del cada dia té la seva recompensa, ja sigui en els estudis o en l’esport, quan surto amb els meus amics de festa i ens ho vam passar d’allò més bé… En resum, petites coses que fan que la vida sigui més agradable.

Crec que per ser feliç és millor ser una persona optimista, centrant-te més en les coses bones i en el que vols, deixant de donar-li importància al dolent i al que no vols, però sempre sent realista. La felicitat cal buscar-la per un mateix.

Eva

Aquest article ha estat publicat en Eva Ortiz, Felicitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Element imprescindible per a la vida

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Eva,
    breu i clar. Una bona reflexió entorn de la importància de buscar la felicitat en un mateix, com diu la darrera frase de l’article.
    M’ha agradat. No paris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *